Geldlenen zonder bkr registratie
Header

Geen geld en toch lenen?

juni 27th, 2015 | Posted by admin in Uncategorized

Voor sommige gaat de financiële kant van hun leven niet over rozen. Vele mensen komen tegenwoordig in de schuldfinanciering. Omdat ze geen of onvoldoende geld te besteden hebben en rekeningen niet meer kunnen betalen. Soms bied geld lenen een optie, bijvoorbeeld voor het starten van een bedrijf, of een andere investering waarbij u zekerheid krijgt op het verdienen van geld. Helaas is geld lenen als u in de schuldfinanciering zit niet gemakkelijk, geld lenen zonder BKR registratie bied hiervoor een oplossing. U kunt dan een klein bedrag lenen zonder dat dit gemeld word bij het BKR.

Niet zonder risico

Geld lenen als u al in de schuldfinanciering zit is natuurlijk niet zonder risico, het is zelfs een groot risico gezien u al in de schuldproblemen zit. Geld lenen kost nou eenmaal altijd geld. Overweeg daarom altijd eerst goed wat u deze lening zal opbrengen. Geld lenen om uw schulden af te betalen is natuurlijk gekkenwerk. U heeft de ene schuld dan wel afbetaald, maar vanwege uw lening heeft u er een nieuwe bij. Overweeg dus alle plus, en min punten van een lening in uw financiële situatie. U wil uzelf natuurlijk niet nog dieper in de problemen werken.

Waarom kan ik zonder BKR registratie wel lenen?

Als u geld leent met BKR registratie word dit gemeld aan het BKR, deze zullen in uw financiële situatie geen goedkeuring geven voor uw aanvraag. Mocht uw aanvraag niet gemeld worden bij het BKR hebben zij hier geen kennen van, en dus ook geen kans om deze af te wijzen. Wat u wel in overweging moet nemen is dat het BKR niet voor niets in het leven is geroepen, voor een lening met BKR, zullen zij natuurlijk toezicht houden en bemiddelen bij fouten of vragen. Deze zekerheid heeft u zonder BKR niet.
Al met al is het uw eigen keus, maar een goed gesprek met iemand die verstand heeft van financiën is nooit mis. Onthoud altijd: geld lenen kost geld.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Geeft uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *