Geldlenen zonder bkr registratie
Header

Opties lenen zonder BKR

Geld lenen zonder BKR, vele zeggen dat het niet zonder risico is! Maar hoe zit dat nou eigenlijk? Daar gaan we achter komen. Als u geld leent zonder BKR registratie betekent dit dat uw lening niet word gemeld bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel, wat weer voor en nadelen met zich mee brengt.

Lenen bij gemeente
Bij veel gemeentes in Nederland kunt u erg goedkoop geld lenen zonder BKR. Een voorbeeld van deze gemeentes waar het kan is Amsterdam. Amsterdam heeft een speciale kredietbank voor mensen met niet zoveel geld. Bij deze kredietbank kunt u als u weinig geld heeft, goedkoop lenen met een lage rente. Geld lenen zonder BKR registratie kan daar overigens niet zonder slag of stoot, u moet minimaal 2 afwijzingen van andere banken hebben van uw lening. Pas dan komt u in aanmerking voor een lening zonder BKR.

Onderpand
Een andere manier om aan geld te komen zonder BKR registratie is het onderbrengen van spullen of goederen als ‘onderpand’. Dit is een goedkope manier van geld lenen en brengt weinig risico met zich mee. Overigens is een BKR registratie niet nodig en zelfs met een negatieve BKR mag u geld lenen. Overigens is het lenen via onderpanden niet gratis, vaak betaal je een hoge rente en worden er afsluitingskosten in rekening gebracht. Rente die hierover gevraagd word is meestal 10 tot 12 procent, dat is vele malen hoger dan u bij een bank zou moeten betalen.

Een mini-lening
Het is mogelijk om een kleine online lening te doen zonder BKR registratie. Dit kan enkel en alleen bij bedragen onder de 800 euro. Snel en zonder BKR toetsing lenen kan alleen online, binnen 10 minuten kunt u dan tussen de 50 en 800 euro lenen. Soms duurt dit langer, of ligt het maximum bedrag vele malen lager dan de 800 die we net genoemd hadden.

Kortom, geld lenen zonder BKR registratie is mogelijk, maar niet de snelste en wellicht veiligste manier die er is. Sommige van bovenstaande opties kunnen voor u werken, maar dat is ieder voor zich.

Geeft uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *