Geldlenen zonder bkr registratie
Header

Microkrediet zonder BKR

Als u een negatieve BKR registratie heeft en u wilt wel geld lenen, dan kan het goed zijn om naar mogelijkheden te zoeken om geld te lenen zonder dat het BKR geraadpleegd wordt. Bij een dergelijke lening wordt er niet gekeken naar uw status bij het Bureau Krediet Registratie, waardoor u toch geld kunt lenen.

 

Wat is een microkrediet?

Een microkrediet is als het ware niets anders dan een traditionele minilening. Een microkrediet is dan ook een kleine lening, beperkt tot maximaal enkele duizenden euro’s en kan uitkomst bieden in financieel zware tijden. De looptijd van een microkrediet is doorgaans erg kort (vaak een aantal weken tot maximaal een aantal maanden). Dit maakt een microkrediet uitermate geschikt om de hoogste nood te verhelpen en om u te helpen het hoofd boven water te houden.

Aanvragen microkrediet zonder BKR registratie

Op deze website kunt u een microkrediet aanvragen. Wij niet de enige die een microkrediet aanbieden. Waar wij wel uniek in zijn is het feit dat wij bij een aanvraag tot microkrediet geen contact opnemen met het Bureau Krediet Registratie. Dit betekent dus dat wij niet nagaan of u ergens anders nog andere schulden heeft lopen, of dat u een betalingsachterstand heeft of dit heeft gehad in het recente verleden. Een negatieve BKR registratie blijft namelijk maar liefst 5 jaar in het systeem staan.

Een dergelijke negatieve BKR registratie betekent dus dat:

  • U gezien kunt worden als wanbetaler terwijl u uw schulden al heeft afgelost;
  • U geen geld kunt lenen bij banken en andere kredietverstrekkers;
  • Het lastig is om de touwtjes aan elkaar te kunnen knopen.

De meeste mensen zijn echter geen wanbetaler en handelen gewoon ter goede trouw. Doordat zij het stempel ‘wanbetaler’ krijgen van het BKR, kunnen zij geen geld meer lenen en daardoor geen hypotheek meer afsluiten of voorzien in de dagelijkse behoefte. Bovendien gaat het vaak om relatief kleine bedragen waar de mensen behoefte aan hebben. Puur en alleen om de hoogste nood te overleven.

Daarom kijken wij bij het verstrekken van microkrediet niet naar uw status bij het Bureau Krediet Registratie. U kunt dus gewoon een krediet bij ons afsluiten voor een bepaald bedrag. Dit bedrag kunt u lenen voor een looptijd die in de lening wordt aangegeven. Hiermee kunt u dus alsnog een bedrag lenen en voorzien in uw behoefte.

Geeft uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *