Geldlenen zonder bkr registratie
Header

Geld lenen zonder BKR

Rond het onderwerp geld lenen hangt in Nederland nog steeds een vlaag van taboe. Niet helemaal onlogisch uiteraard, maar toch is geld lenen niets om je voor te schamen. Meer dan een miljoen huishoudens in Nederland hebben namelijk een schuld volgens het ministerie van Sociale Zaken. Deze schuld bedraagt gemiddeld 32.500 euro per persoon en is gemiddeld verdeeld over dertien schuldeisers.

Als u verlegen zit om geld, is het dus geen schande om dit geld te lenen. Houd er alleen wel rekening mee dat de schuld te overzien blijft in vergelijking tot uw maandelijks inkomsten en de mate van zekerheid van deze inkomsten. Op deze website vertellen we u wat meer over de mogelijkheden tot het lenen van geld en dan met name het geld lenen van geld zonder BKR registratie. Bovendien kunnen we u op deze website zelfs helpen aan de juiste lening.

BKR registratie

Het Bureau Krediet Registratie is een instelling die krediet gegevens opslaat van natuurlijke personen. Dit kunnen consumenten zijn, maar bijvoorbeeld ook eenmanszaken of vennootschappen onder firma. De gegevens worden het BKR toegespeeld door bedrijven die krediet verstrekken. Als deze kredietverstrekkers te maken krijgen met wanbetalers of personen die niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen, dan zijn ze verplicht om de kredietnemers op de hoogte te stellen van hun betalingsachterstand. Als deze mensen dan nog steeds niet over gaan tot betaling, dan kunnen de kredietverstrekkers dit melden bij het BKR.

geld lenen bij de bankAls u te maken heeft met een betalingsachterstand bij één van uw schuldeisers en deze schuldeiser meldt dit bij het Bureau Krediet Registratie, dan kan dit nadeligegevolgen hebben voor u. Met een negatieve BKR registratie is het namelijk lastiger om geld te lenen via de gebaande wegen. Banken en andere financiële instellingen controleren namelijk altijd of u bij het BKR geregistreerd staat en baseren daar hun besluit op of ze wel of geen krediet aan u verstrekken. Dit kan zowel zakelijk als privé nare gevolgen hebben.

Het BKR oordeelt dus niet over uw financiële situatie en uw kredietwaardigheid, maar ze bieden banken en andere kredietverstrekkers wel de middelen om een oordeel te vellen.

Geeft uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *